FÖRELÄSNINGAR

HUR PRESTERAR MAN SOM BÄST NÄR DET GÄLLER SOM MEST?

BOKA ANNA

Anna var den som först startade arbetet med mental träning tillsammans med Stig Wiklund. Redan 1997 började dem samarbeta och förbättra tankemönster, och det gör henne definitivt till en pionjär inom idrottens mentala träning. Anna är en fantastisk coach och föreläser om vilka mental tekniker som fick henna att vara så uthållig med den mentala och den fysiska träningen.

Vill du boka Anna som föreläsare, fyll i namn och uppgifter i formuläret nedan.

BOKA Gemensam

Vill du boka en riktigt unik föreläsning, där man får höra om både Anna och Johans tankar om föräldraskapet mitt under en framgångsrik idrottskarriär, hur man hittar den positiva aspekterna i vardagen, det långa samarbetet med den gemensamma coachen Stig Wiklund och hur man som familj kan ta hjälp av mental träning? Boka då en gemensam föreläsning med både Anna och Johan på plats

Vill du boka Anna och Johan som föreläsare, fyll i namn och uppgifter i formuläret nedan.

BOKA JOHAN

Den bäste att vara bäst när det gäller? Johans skidkarriär var kantad av skador och sjukdomar, men han lyckades ändå vara som bäst när det verkligen gällde. Och är med sina 14 VM- och OS-medaljer en av Sveriges mest framgångsrik idrottsmän. Vad var nyckeln som fick honom att lyckas? Nu kan du boka honom direkt genom oss som föreläsare.

Vill du boka Johan som föreläsare, fyll i namn och uppgifter i formuläret nedan.

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS FÖR EN OFFERT?

förfrågan

Vi erbjuder allt från små lokala föreläsningar på 45-60 minuter, till stora föreläsningar på 2 timmar. Vi föreläser individuellt och främst inom ämnet mental träning, men vi gör även föreläsningar utifrån specifika förfrågningar om ämnen. Fyll i nedan formulär med din förfrågan så hör vi av oss.